Aanpak

Een massage of een van de andere technieken die je op deze site vindt, daar begin je niet zomaar aan. Het is immers belangrijk vooraf te weten welke noden je als sporter specifiek hebt, welke eventuele fysieke klachten je hebt, allergieën en dergelijke. We voeren een kort intakegesprek en ik noteer alles in je fiche. Ik vertel je met welke techniek je het meest gebaat bent en hoe alles zal verlopen zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Voor de massage
Ga voor de massage nog even naar het toilet zodat je ongestoord van je massage kan genieten. Nadat ik de kamer verlaten heb, kleed je je uit (je onderbroek mag je aanhouden) en leg je je op jouw buik op de tafel.  Vervolgens bedek ik je hele lichaam met handdoeken, zodat je warm en comfortabel ligt.

Tijdens de massage
Enkel het gedeelte dat gemasseerd wordt, zal ontbloot zijn. Normaal zwijg ik tijdens het masseren, maar als je graag wenst te praten, dan kan dat uiteraard. Bij het omdraaien hou ik een handdoek omhoog en ga je op jouw rug liggen.

Na de massage
Wanneer de massage is afgelopen, krijg je alle tijd om tot jezelf te komen en je terug aan te kleden. Nadien krijg je een glas water om vrijgekomen afvalstoffen door de massage beter af te voeren en geef ik je nog bijkomend advies voor nazorg in functie van de techniek die is toegepast.

Recharge Yourself Sportmassage