Over mezelf

Je vindt in mij iemand die leeft en het leven aangrijpt in al zijn facetten. Een gezonde geest in een gezond lichaam is bij mij dan ook meer dan een cliché. Ik proef van de wereld, tracht indrukken van verre culturen op mijn manier vast te leggen en te koesteren.

Alles wat op mijn pad verschijnt, neem ik mee in mijn denkbeeldige rugzak.

Het spreekt voor zich dat ik zelf ook sport, misschien meer dan me lief is, maar het biedt me wel de kans om het lichaam beter te leren kennen en de opgedane kennis als sportmasseur in de praktijk toe te passen.

Dirk Mommaerts
Milieu eco friendly

Omdat ik zelf niet zo goed recupereer, probeer ik regelmatig diverse soorten hulpmiddelen en therapieën uit. Het hoeft je dan ook niet te verwonderen dat ik mezelf blijf bijscholen en dat ik op termijn ongetwijfeld nieuwe dingen zal aanbieden.

Mijn ervaringen vind je ook terug in mijn blog, waarin je naast tips nog heel wat andere nuttige informatie zal vinden om je conditie op peil te houden.

In mijn praktijk tracht ik jouw en mijn milieu-impact zo laag mogelijk te houden. Daarom kies ik enkel voor producten en fabrikanten die mijn ecologische filosofie delen. Of het nu gaat om poetsproducten, was producten of zeepjes, ze hebben allemaal een groen label.